Undervisere

Undervisere hos Flow i livet

PIA KORNVAL

piakornvalUnderviser og ejer af Flow i livet.
Pia Kornval

For os alle drejer det sig om at vi som menneske får integreret vores psyke med vores krop, så vi kan få flere ressourcer og energi tilrådelig. Derved opnår vi mere balance, flow og livskvalitet. De primære redskaber som jeg har brugt gennem de sidste 20 år og ikke vil være foruden er åndedrætstræning, meditation og yoga. Det giver mig energi og livskvalitet og ja kort sagt ‘Flow i livet’. Med sådan et afsæt sætter jeg mine skridt på jorden, fordi det er her jeg oplever den bedste udgave af mig selv. Denne proces giver mig et sted af leve fra, men også ressourcer til at hjælpe andre mennesker videre i livet. Læs mere om Pia her

mmm

TINA LARSEN:

tinalarsen Yoga har været en del af mit live i 20 år. I perioder dagligt, mens andre perioder i begrænset omfang. Livet er en konstant bevægelse mellem balance og ubalance, og for mig er yoga en måde at genfinde balancen.

I 2012 tog jeg 200-timers yogalærer uddannelse hos Simon Krohn og Soham Johansen. I min undervisning kombinerer jeg gerne humor med ekspertise og  meditation med bevægelse, samt søger at give frihed til og glæden ved at være den du er, lige her og nu.