Stress

Stress (og depressioner) kan meget forsimplet forklares som en ubalance i nerve- og hormonsystemet. Stress kan imidlertid også medføre depression.

Kropssymptomer og tankeoplevelser, som er signaler/budskaber fra din krop om at du skal stoppe op og bevæge dig i en anden retning:

– søvnbesvær, uro i kroppen, hukommelses- og koncentrationsbesvær,
– 
mavebesvær, migræne og/eller spændingshovedpine, smerter i kroppen
– har alt for mange bolde i luften
– tankemylderi, pinen sig selv ned negative tanker, følelsen af ikke at være ‘god nok’
– depressive tanker, problematikker med dine nærmeste eller på arbejdspladsen

Stort set alt hvad du finder af redskaber coaching, yogahold mv på disse sider er rettet mod mere balance i nerve- og hormonsystem. Stressreaktioner kan dog også være relaterede til tidligere ulykker eller andre overvældende oplevelser. Du vil gennem et forløb lære at forstå mulige årsager og drage mere omsorg overfor dig selv, så du får bryde gamle mønstre og vaner i dit system. Derved får du genetableret en stabil oplevelse af tryghed og ro. Jeg bruger enkelte metoder og har rettet opmærksomheden mod kropssignaler og tankeprocesser. Herigennem vil de de nye kropslige fornemmelser nænsomt støtte nervesystemets naturlige evne til at flytte sig fra stress til balance. Undervejs vil tankeprocesserne og den støtte du får, således bevæge sig til dine egentlige personlige ressourcer, og dermed bryde negative overbevisninger og mønstre med henblik på, at du finder nye handlemåder i forhold i de udfordringer, du står over for. Forenklet forklarede, så får du hjælpe til at samle dig og din krop, så du oplever den autemtiske og ægte udgave af dig selv.

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.

Nedenfor finder du nogle citater, som jeg synes forklarer hvad stress gør:

‘Vores krop vil altid sladre, hvis vi ikke passer på os selv. Derfor er det vigtigt at lære sig nogle strategier så vi kan bevare balance mellem krop og sind. “Kroppen kan ikke tåle at være i fuldt beredskab uden hvilepauser. Samtidig er det i vore dage normalt med flere stresssituationer dagligt. Og det er, når vi aldrig kobler af, at det bliver farligt”

‘The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, not to worry about the futhure, or not to anticipate troubles, but to live in the present moment wisely and earnestly’ Citat: Buddha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For at undgå spam-tilmeldinger, udfyld venligst regnestykket. *