Flow og Healings Massage – restitution

 

Young woman getting massage from female hands

FlowMassage virker forebyggende, reducerende og behandlende på forskellige smerte tilstande, stress, angst, depression. Over tid, vil behandlingen afspænde kroppen og hjælpe dig til at være mere nærværende og til stede – hvile i dig selv. Behandlingen er på 50 min. Første gang koster 550,- Derefter 500 kr pr gang.
Du kan også benytte dig af akupunktur under behandlingen.

Behandlingen indeholder:
– Alm massage (forløsningspunkter fysiske/muskulære spændinger som psykiske)
– Accupressor massage (på trigger-punkter)
– Åndedrætstræning og afspænding (hvis ønskes)
– Akupunktur (hvis ønskes, 100 kr. ekstra)

Har du stress i kroppen, eller føler du dig udmattet, så er denne behandlingen god for dig. Massagen er afspændende og sætter et flow i krop og psyke. Gennem massagen påvirkes dit hormonsystem med forskellige afstressende hormoner (trigger-punkterne stimuleres) sådan at du slapper bedre af i kroppen.
Gennem vejrtrækningen harmoniseres både dit hormon- og dit nervesystem, hvilket har effekt på mange skavanker i kroppen. Disse simple øvelser kan du fortsætte med hjemme. Det kan i det lange løb hjælpe dig til at bliver mere opmærksom i forhold til at mærke kroppen og det den fortæller dig. Fx stress og jag som kroppen ikke kan lide og som igen påvirker dig mentalt. Bestil en tid og gør dermed noget godt for dig selv.

Healingsmassage

En anden form for massage er Healingsmassage som er et unikt redskab til at forstå og kunne bearbejde sammenhængen mellem den fysiske krop, psyken og den spirituelle side af livet. Det er kombineret med forskellige former for massage og samtale. Hertil inddrages åndedrættets funktion, afspænding og sanseøvelser. Hver sessionen sammesættes til den enkelts unikke behov som varierer mellem det mere fysiske til det mere sansemæssige og psykiske. Behandling til voksne som børn. Særligt effektivt til børn som har koncentrationsbesvær og til særligt sensitive sjæle.
Massagens og samtaleterapiens virkning er ganske veldokumenteret gennem forskning.
Afhjælper fysiske og psykiske ‘smerter’. Denne behandling varer 1,5 time og koster 750kr.

Der arbejdes på/med:
– Massage og energicentre (også kaldt triggerpunkter eller chakra)
– Alm massage (forløsningspunkter over for såvel psykiske som fysisk/muskulære spændinger)
– Polaritetsmassage (teknikker der forbinder og skaber balance og energi mellem kroppens forskellige dele)
– Psykisk massage (healing gennem de psykiske nervebaner/energipunkter)

Fra en velvære og afspænding, som mange ikke kan huske at have oplevet før. Over gamle spændinger, migræner og andre skavanker, der endeligt slipper taget. Sessionen fremmer også din personlig udvikling ift dybe erkendelser, indsigter og sætter fokus på noget nyt og mod på livet. En dyb oplevelse af at hvile i sig selv. I samtalen arbejdes med ‘hvad du har på hjertet’. Særligt, hvad du tager imod eller giver ud, og dine resultater/reaktioner. Ofte kan det være uforståelige både for os selv og andre. Fx dårligt humør, uden at vide hvorfor. Eller hvis andre såres, uden at du bemærker det. Det kan også være du holder dig unødigt tilbage, f.eks. af angst, frygt eller for svigt. Samtalen løsner op for dit psykiske flow i kroppen og dermed styrke af dine ‘psykiske evner’ – dvs. din evne til at fornemme andres humør/energier og stemninger eller f.eks. fornemme elementer af en andens ‘aura’. Det er samtidig også min erfaring, at mange har energimæssige oplevelser, uden rigtigt at gøre sig det klart, f.eks. fordi man havde en anden forestilling om, hvad det vil sige at fornemme energi. Du vil således lærer at bruge det som et redskabe der vil styrke dig.

Pris, se under ‘Info/Kontakt’ eller klik HER