I hjertets tjeneste

I hjertets tjeneste er meget muligt…

FLOW I LIVETs mål er at frembringe mere frit flow i menneskets krop og psyke, så kroppen ikke producerer sygdomme og mistrivsel.

‘Frit flow’ kan udtrykkes på mange forskellige måder afhængig af den person som sætter ord på det. Men det kan også måles via biofeedback, dvs. at man via et computerprogram kan få feedback om sin tilstand. Det måler hvordan vores hjerte arbejder sammen med hjernen. Dette er kaldes også for hjertekohærens, når hjerte og hjerne arbejder optimalt sammen. Når man træner sin hjertekohærens, så har det indvirkning på relationen til andre. Andre vil kunne mærke du har mere positiv energi i dig (Husk det kan måles, det er ikke hokus pokus!) Forstil hvad det vil gøre ved en familie eller ved et parforhold, hvor nærvær eller tillid har brug for at vækkes! Alt forskning viser at ‘miljøet’, som vores celler er omgivet, begynder at kommunikere mere optimalt, hvilket gør vores celler langt mere intelligente end hvad forskningen tidligere havde troet var muligt. Dette miljø er noget som man selv kan påvirke ved at bringe mere selvindsigt og bevidsthed ind i tilværelsen og ved at træne sig til mere hjertekohærens. Læs mere her

Effekterner af at træne dit hjerte til mere kohærens er massive og spreder mere behagelig energi idet kroppen vibrererer på en mere modtagelig frekvens (MHz) Det gør bl.a. at vi kan holde ud at være sammen med hinanden og holder vores krop rask. Måske kender du til ubehagelig eller behagelig energi og kan relatere det til nogle mennesker, som du kender. Vores elektromegnetiske felt, som der ikke er noget hokus pokus over (men derimod videnskabeligt beviseligt), danner dette felt, som kroppen sender ud i MHz.

Mere hjertekohærens, kunne udtrykkes således:
– At du oplever dig som autentisk med det du gør.
– At kommunikation og samarbejde får det bedste frem i dig.
– At du oplever dig selv som den bedste udgave af dig.
– At du er bevidst om dine tankemønstre og hvilke tanker, der stopper flowet.
– At du kan bruger viljen til at til at vælge de tanker, som åbner for energien.
– At du lever livet her og nu
– At du oplever med alle sanserne: Lytter, ser, mærker, smager, dufter og fornemmer intuitivt verden omkring dig.
– At du oplever at kroppen sanser og dermed ‘taler’/kommunikerer med dig, i hjertets tjenste.

Du kan sikkert tilføje mere til listen, for alle kender denne flow-oplevelse. Det er når du er i harmoni med dine inderste værdier og ganske enkelt befinder dig i mulighedernes land og ser ‘åbne døre’ i stedet for begrænsninger. Det er her at kreativiteten er størst, som vi bl.a. kender fra børnenes legeverden, hvor de ‘de små forsker’ ser muligheder frem for begrænsninger (børn er mere tilstede i ‘nuet’)

I perioder af livet så ‘glemmes’ denne evne, eller den svækkes. Det skyldes at vores kroppens nervesystem arbejder uharmonisk og dermed produceres negaive hormoner som skaber et snævert fokus i hjernen for hvad vi ’ser’ og tænker om vores liv. Det er fx når der ikke lyttes til kroppens signaler eller ikke er bevidste om vores negative tankemønstre. Det er her hjertet arbejder i ubalance med hjernen og dermed sendes forkerte signaler ud til kroppens nervesystem (fx ubehagelige følelser eller sygdomme) Ubehagelige følelser er biokemiske tilstande/hormoner i kroppen, som hjernen får besked fra hjertet om at lave, hvilket hjernen får organerne til at producere i kroppen.

På denne måde kan man ganske vist påstår at sige, at selvudvikling og metalt Flow bliver et arbejde i hjertets tjeneste. Du skal være hjertelig velkommen til, at kontakte mig og høre nærmere.