Ideer til kurser & foredrag

Foredrag og inspirationdag – gå hjemmøder eller en del af jeres måndlige møde:

Undervisning og foredrag indenfor og om: Meditation, Mindfulness, yoga, billedkunst, bevidsthedsskabende psykologi, hjernen, sanserne, sansemad og sundhed generelt.

‘Hvorfor er vaner svære at bryde og hvad kan vi gøre?’

Hvordan brydes en livsvane som er ved at drive dig til vandvid og hvorfor reagerer vi som vi gør? Hvad får en negativ livsvanen til at give op?

‘Så træk dog vejret menneske…!’
Hvorfor er det så vigtig at trække vejret ordentligt? Hvad giver det af effekt i kroppen, hvordan kan det bruges i hverdagen. Du går hjem med nogle redskaber som du kan bruge ligemeget hvor du går og står!

Bedre vejrtrækning, mindre stress– vi analyserer den enkeltes vejrtrækning og træner øvelser som på samme tid træner hele kroppen og mindsker tilløb til stress. Max 12 deltagere! 4 timer 400 pr pers.

En svedig nydelse – få ting er lige så tilfredsstillende som at blive arbejdet fuldstændig igennem til sveden drypper. Du får en let tilgængelig introduktion til yoga på den svedige måde. De effektive Flow Yoga øvelser lærer dig hvordan du samler muskulær energi og styrke, som yderligere giver dig følelsen af råstyrke og udholdenhed. Max 12 deltagere i mine lokaler, 4 timer 400 pr pers.

Fokus, balance og kontrol – hvis du gerne vil yde mere på løbeturen eller i svømmehallen, så er det måske på tide at blive introduceret til en ny form for helhedsorienteret træning. Her undervises du også i hvordan du kan smertelindre forskellige steder på din krop, som måske er blevet skadet og giver dig problemer med træningen. Dette gennem akupunkturpunkter og akupunktur-nano-plastre, som stimulerer det givent ‘smerteområde’ Max 12 deltagere i mine lokaler, 4 timer 400 pr pers.

‘Ego kære Ego – hvad vil du dog?’ Hvad er Egoét, hvorfor trives vi med Ego, hvad vil og gør Ego’et, og ikke mindst hvordan giver vi vores Ego hvad det vil have så det bliver tilfreds?  

Kohærens, hvad er det for en størrelse?
Kohærens er en sundhedsstilstand, som sker når hjerte og hjerne bringes i samstemning. Denne tilstand kan trænes ca. gennem 5-10 minuters daglig træning. Det har positiv indvirkning på immunforsvaret, negative tankemønstre og frygtsstress, ADHD mv. Læs mere HER

‘Det levende og autententiske…!’
Hvad er med til at vi føler os særlige og hvorfor er det sådan at nogle mennesker sig mere særlige end andre?

‘Hvordan kunst skaber mere kreativitet og hvorfor?’
Lad dit team prøve at male og følge kreativitetsprocessen. Efterfølgende laves gruppearbejde på jeres behov ift. f.eks. kreativitets evner/effekt på tankeprocesser. Spændende stof!