HeartMath Coaching

screen-and-box1-233x187Føler du at dine tanker og følelser styrer dig eller indimellem driver dig til vanvid? Så læs videre… Læs også om eksamens Coaching her

HeartMath Coaching er en kombination af HeartMath® træning og Coaching og/eller ID-psykoterapi. Dvs. samtale og forskellige HeartMath®meditations- og vejrtrækningsøvelser, som du træner hjemme og til sessionerne. Du lærer at sanse og reagere på hvad der er godt for dig, samtidigt med at hjerte og hjerne synkroniseres. Det stabiliserer dit nerve- og hormonsystem, så hjerne og krop producerer flere og flere lykkehormoner og kommer i balance.
Rent følesemæssigt og mentalt, vil du opleve hvordan du får mere balance mellem dine tanker, følelser og handlinger. Det giver dig et mere stabilt og roligt afsæt til at møde udfordringerne i hverdagen, så du kan vælge ting fra og til og dermed inddrage det som du ønsker i dit liv.

HeartMath® træning har positive effekter. Amerikansk forskning viser, at regelmæssig træning med HeartMath® blandt andet har en positiv effekt på:

Søvnproblemer -Graviditetsproblemer -Stress -Følelsesmæssige udsvingning -Kroniske smerter -Mentalt velvær -Koncentration/tænkning-Hukommelsesbeværd – Selvkontrol og overblik -Kreativitet -Indlevelse og nærvær -Irritabel tyktarm -Asma -Højt blodtryk -Angst og forbier

Lidt om HeartMath®
HeartMath® er et Stress Relief System (biofeedback) som HeartMath® Instituttet har udviklet. Med en lille device, som er lidt mindre end en mobiltelefon, træner du synkroniseringen mellem hjerne og hjerte. Med forskellige visaliserings- og vejrtrækningsøvelser lærer du dig selv og din krop at sanse og opleve livet og dermed selv at producere lykkehormoner. Kort sagt drejer det at opnå hjertekohærens (få hjertet til at samarbejde med hjernen) og lære at navigere i følelsernes landskab. Det giver mere energi og livsflow, hvilket er med til at sindet og kroppen i det lange løb slipper sine negative reaktionsmønstre (fx hændelser som har sat sine mentale og kropslige spor)
Du får et HeartMath træningprogram som bl.a. omfatter en grundig indføring i forskellige vejrtrækningsøvelser. Det er reelt set kun 12 minutters HeartMath træning om dagen. Det er ren fitness for hjerte og hjerne og kan varmt anbefales til dig, som virkelig ønsker at forebygge, styrke og vende de negative virkninger af stress eller andre problematikker i livet.