FLOWBreathing

Tilføre din krop og psyke udvikling og mere energi og nydelse, fordi – Åndedræt giver liv og energi!

Bevægelser er en forudsætning for livet – fordi livet selv pulserer af energi. 90% af den ilt kroppen producerer går til energi. Derfor er FlowBreathing effektivt!

Med FlowBreathing, som er forskellinge måder at træne åndedrættet på, stimuleres en række vigtige funktioner i kroppen som har en selv-helberedende effekt i krop og psyke. Når åndedrætte trænes renser du din krop for affaldsstoffer, styrker dine lunger og harmonisere dit nervesystem. Det sker bl.a. gennem kuldioxid og DHEA hormoner, som aktiveres med FlowBreathing.

FlowBreathing giver et mere frigørende åndedræt som åbner op for kroppens naturligt flow, øger cirkulationen og fornyelse af kroppens celler. Det har også positiv indvirkning på psyken idet vejrtrækningen og følelserne er intimt sammenkoblede. Hvis du fx oplever at være stresset, trist eller tom indeni, så skyldes det ofte nogle undertrykte og fortrængte følelser og spændinger som kroppen gemmer på. Sådanne følelser giver tit og ofte en ‘overfladisk/tynd’ vejrtrækning (brystvejrstrækning) som igen har indvirkning på en lang række vigtige hormonfunktioner der påvirker dit følelsesliv og din selvoplevelse – hvem du er! Stress og jag påvirker også åndedrættet, fordi det gør at man ikke slipper ordentligt af med koldioxiden. Det belaster kroppen og påvirker psyken negativt.

Du kan med fordel sætte Flow i åndedrættet ved at træne på Yogaholdene, se efter de faste Yogahold th. i menuen.
FLOWBreathing Sessions, henvender sig til dig som ønsker at få mere ud af din sportstræning, mere energi, mental kontrol. Er også særligt effektivt ift. stress, astma, depression, migræne, rygproblemer og hovedpine. Du får konkret viden om om åndedrættet og specifikke øvelser ift. din situation. Booking på 4079 2245.

Du lærer at hvile i et dybere åndedræt og tilføre din krop og psyke udvikling og mere energi og nydelse, fordi – Åndedræt giver liv og energi!

Læs mere om åndedrættet HER