FirmaYoga

Benyt Flow i livet til firmayoga, enkeltstående events eller temadage med fokus på sundhed og stress-håndtering.

firmayoga

Friske og glade medarbejdere giver et effektivt arbejdsklima. Færre sygedage og i sidste ende et bedre resultat på bundlinien.
Et firma med interesse for sine ansattes ve og vel er en oprigtig og attraktiv virksomhed for såvel nuværende som kommende kollegere.
FirmaYoga og Mindfulness er et værn mod stress, mistrivsel unødvendige sygedage.

Hos Flow i Livet er der fokus på trivsel og sundhed. Det leveres gennem en uhøjtidelig og nærværende stemning og med høj faglig viden om krop og psyke sammenhæng. Medarbejderne får nye sunde vaner støttet op af simple redskaber som forebygger og virker!

Vær smart – FirmaYoga foran skærmen

Øvelserne er enkel og tilpasset jeres arbejdsdag. Vi kan komme flere gange om ugen, eller blot en ugentlig dag. Med FirmaYoga undgår medarbejderen unødvendige spændinger og et behageligt arbejdsflow. Det gør at kroppens hormon- og nervesystem kommer i en lang større balance og dermed arbejder medarbejderen i den rolige del af nervesystemet. Det hindre stress og unødvendige sygedage.
FirmaYoga er:

  • tilpasset medarbejdere med stillesiddende skærmarbejde
  • forebyggende mod træthed, spændingshovedpine, stress
  • mindsker tastaturfingre, musearme, skærmøjne, spændinger i nakke og skuldre.
  • skånsomt for kroppen, ikke anstrengende.
  • for alle – uanset fysisk og psykisk form.
  • forbyggende og med udstræk, styrkeøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding, mindfulness, meditation og andre øvelser, der mindsker nedslidning og stress.

Et 10-turskort: Fra 750 kr. pr. besøg

Gennem Yoga, vejrtræknings- og sanseøvelser, udstrækkes og styrkes hele kroppen. Med Mindfulness øges nærvær og koncentration, som ikke alene påvirker arbejdsglæden, men også arbejdsflowet. Glade og tilfredse medarbejdere med nærvær på kontoen, rammes ikke af stress, hovedpine og spændinger. Nedenstående skema fortæller, hvor meget det koster et firma at have en sygemelding pga. stress og spændinger. Det primære årsager til langtidssygemeldinger er: Muskel- og skeletbesvær og stress.

Kilde: AS3 Kilde: ©MedHelp A/S 2011

Nærvær som en ressource for firmaet og medarbejderen: Nærvær, som man kan ‘træne’ sig frem til, er sund biokemi i kroppen. Det er ganske enkelt et værn mod stress og kimen til overskud, ressourcer, arbejdsflow og glæde.

  • Mindfulness træning…. skaber nærvær
  • FlowYoga….. skaber nærvær
  • FlowBreathing…… skaber nærvær

Stress på en arbejdsplads:
Når en virksomhed lægger sig op af værdisæt, er det ofte for at skab fremdrift og bevare etik og morale. F.eks. ‘Respect the individual’ som er en klar og enkel værdisætning, de fleste forstår. Men, hvordan mobiliseres respekten overfor en kollega, hvis stressen huserer og kryber op langs væggene?

Stress, en pseudo virkelighed:
Når stress rammer, så kamufleres virkeligheden til pseudo virkelighed. Det ændre tanker, følelser og adfærd, for ikke at tale om de ubalancer som sker i nerve- og hormonsystemet. Problemer vokser sig større, smerter og spændinger sætter ind, tankemylder vokser og søvnproblemer opstår. Når kroppen ikke får hvile, så stresses den yderligere.
Det er dog vigtigt, at skelne mellem den sunde stress og stress forårsaget af arbejdspres i lange og gentagende perioder. Sidsnævnte er desværre det som de fleste oplever. Dvs vi må ændre vores vaner og lære nye redskaber at kende.

Er I nysgerrige, så prøv at teste det af i en afdeling, hvor tingene går lidt for stærkt. Jeg styrer gerne processen og støtter op.

Læs også om:
Hvordan vejrtrækning påvirker hjernen