Sundhedsforløb 4-6 uger

Sundhedsforløb på 4 eller 8 uger.

Start motoren med energi, og tab dig efter behov.
(Frem til sommeren er der 25% på dette behandlingsforløb)

Tid til et tjek? Når det kommer til sundhed og velvære, så er leveren kongen. Men, er leveren på overarbejde, så skal den hjælpes i gang, præcist ligesom din bil, der skal have olie til motoren!

Med nutidens livsstil, hvor sukker, E-stoffer, plast, hormonforstyrrende stoffer og andre unaturlige ting langsomt er blevet en ‘naturlig’ del af vores mad, så er det vigtigt at hjælpe leveren på vej, da der ophobes gift i vores krop. Gør vi ikke noget, så, så lageres det med tiden i kroppen. Det giver ledsmerter, muskelkramper, ukontrolleret ædegilde, bihulebetændelse, oppustet mave, uren hud, eksem, sure opstød, træthed/sølv, og andre ubehagelige symptomer i kroppen. Listen er lang!

Behandlingsforløbet: 6 behandlinger:

 1. Indledende sundhedssamtale incl. første Detox beh. Læs mere HER
 2. Herefter 2 Detox beh, 2 dage i træk, á 60-90 min. varighed.
 3. Herefter 3 Fat-Burning beh.en gang om ugen eller hver 14. dag.

Allerede efter de 3 dage vil du både se og mærke forskel. De første 3 dage, kræver din opmærksomhed, dvs det ville være en god ide undgå for mange aktiviteter ellers træk tre dage ud af kalenderen. Fx over en weekend uden gæster mm. Giv din krop en mini ferie fra hverdagen, forkæl dig selv.

Behandlingsform:

 • Kost- og livsstilvejledning/sundhedssamtale:
  Du vejes og dine tal analyseres, dine vaner og symptomer. Du får indsigt i hvorfor leverrens er vigtig, vejledes i kostens betydning og livsstil. Her bla. råd om hvordan du undgår ophobning af fedt, som for de fleste fører til gener i kroppen. Derfor udelades noget mad, og anden mad spises godt af. Du faster ikke og kan sagtens spise med familien og frokost på arbejdet.
 • DeTox og FAT-Burning behandlinger med akupunktur:
  ca. 20 minutter ligger du med nåle i forskelige De-Tox punkter som fremmer De-Tox og Energi
 • GauSha massage: en særlig form for massage, som du selv skal lave hjemme. Der hvor cullite er.

Formål med behandlingerne er at:

 • Regulerer og støtter lever og nyrefunktionen, samt lunge og tygtarm
 • Støtte næringsstoflevering
 • Aktivere blodcirkulation
 • Øge rensning af blodet

Behandlingsteknikkerne fremmer din krops naturlige evner til at afgifte biokemisk, og dermed ikke ophobe giftstofferne i kroppen.
Du kan med fordel 
kombinere Yoga rejsen i oktober med denne behandling. Der du med i de 5 dage på Mallorca, også får du 20% på behandlingen. Læs mere HER

Dette forløb er ikke alene Detox/leverrens og det er vigtigt at understreje, at du IKKE er på ‘Sultekur’ og forsat kan spise med vennerne og din familie. I de 3 første dage er det dog en godt ide, at undgå alt for mange aktiviter. Afsæt tid til dig selv. Derimod får du indsigt i, samt lærer og oplever, hvad god livsstil er for dig, så du fremover kan foretage flere sunde valg. Husk på det er en proces. Du kan sagtens kombinere Yoga rejsen med denne behandling. Der du med i de 5 dage på Mallorca, så får du 20% på behandlingen. Læs mereHER

Pris: Forløbet koster – 4.250kr. En enkelte behandling: 800kr. Frem til sommeren er der 25% på denne behandling.


Sted
Flow i Livets hjemmebane


Indlæser kort...

Comments are closed.