8 ugers Mindfulness forløb

Vejrtraekningstræning hos Flow i LivetDette Mindfulness forløb bidrager til større selvforståelse, øget selvværd, reducerer stress, styrker koncentrationen og øger nærvær. Du vil under forløbet opleve, at få kontakt til en indre og dybere ro og balance. Det giver mere overskud og venlighed i kontakten med andre, hvilke for mange letter dagligdagen og giver energi. Ud over at opleve selve meditationens effekter, vil du også opleve hjertekontakt i form af medfølelse, tillid og hengivelse, som også er et væsentligt aspekt af forløbet.
En del af kurset/Workshoppen omfatter, at du Mindfulness-træner 15-30 min. hver dag. Du får du adgang til Flow i Livets Mindfulness øvelser som er videoer du kan følge via internettet.

Det er vores tanker der skaber vores følelser og sindsstemninger. Gennem de 7 Mindfulness principper oparbejder du opmærksomhed, så du kan navigere i dette følelseslandskab.

Forløbet er baseret på de 7 principper og opdelt i moduler:

1. Dato kommer snart/okt. : Sind, krop, emotioner og hjertet evner.
2. Dato kommer snart/okt. : Beginner´s Mind – Ikke bedømmelse
3. Dato: kommer snart/nov.: Adversion – og tiltrækning
4. Dato: kommer snart/nov. : Ikke – ambition
5. Dato: kommer snart/dec : Tålmodighed
6. Dato: kommer snart/dec. : Accept /Sindsstemninger
7. Dato: kommer snart/jan. : Letting go
8. Dato: jan. Mini retræte 1 dag, 7 timer incl. snack og let frokost

På forløbet lærer du om …
– Forskning og tankegangen bag Mindfulness
– Hvordan hjerte, hjerne og krop fungerer sammen
– Mindfulness Meditation
– Enkelte effektive centrerings- og groundingsøvelser
– Åndedrætsteknikker, kropsbevidsthed og meditation.
– Yogaøvelser der afspænder og giver energi.

På Mini Retrætet beskæftiger vi os med nogle af de forskellige faser i den meditative fordybelsesproces, f.eks. fra koncentration over meditation til kontemplation, samt vigtigheden af en balance mellem meditativ klarhed og nærvær i fordybelsen.

Workshoppen henvender sig til alle som ønsker en dybere forståelse for hvad Mindfuless er, og hvordan man rent mentalt og kropsligt bevarer nærværet i hverdagen og reducerer stress.
Har du ingen meditationserfaring, vil det være en fordel at have deltaget på et af Flow i Livets Restitutions Workshoppe eller har prøvet Yoga Relax & Meditation i 1 md. Dette er dog ikke et krav. Er du i tvivl, så kontakt Pia Kornval på 4079 2245

Tilmelding:
Der er max 12 pladser på kurset – så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads. Send en sms på 4079 2245 eller e-mail til PiaKornval@FlowiLivet.dk. Du er tilmeldt, når et depositum på 500 er betalt (skriv navn og skriv: Depositum til 8-uger Mindfulness)
Betaling af det fulde beløb minus depositum, kan refunderes ved afmelding senest 2 uger før kursets start. Pladsen kan også gives væk til en anden. Blot sms, hvis der er ændringer.

Pris: Yogamedlemmer: 4.000kr. incl en Mindful Coaching Session, 60 min. og en måneds ubegrænset Yoga og Meditation.
Går du til Yoga hos Flow i Livet fratrækkes Yogaen kursusprisen.


Sted
Flow i Livets hjemmebane


Indlæser kort...

Comments are closed.