Kommer igen: Familieyoga 7-9 år

BorneYogaMindfulnessFamilieyogaen hjælper dit barn til mere nærvær, ro og balance, samt bevarer og styrker Jeres relation.
STED: Der undervises på Gladsaxe Bibliotek. Herefter tilmelding i Søborg. Tilmelding: Klik her

Det styrker udvikling, så de lærer at mærke efter i deres kerne, hvilket er en ressource i hverdagens jag. Kroppen og sindet i bevægelse, bl.a. ved brug af sanserne, (se, lytte, føle, dufte og smage), hvilket styrker evnen til at fokusere og opbygge egen kerne og styrke. Aktivitetsformerne foregår på indsigtsfuld vis gennem: Yoga stillinger, åndedræts-, lytte-, sanse- og Mindfulness øvelser og afspænding selvmassage. Afspændings – og massagedelen er noget ganske særligt i og med det der lægges vægt på at skabe en sunde og nærværende relation mellem barn og forældre. Der er altid sjov, for det er sådan børn lærer bedst. Aktiviteterne afløses af både rolige stunder, til de mere bevægelsesorienterede stillinger. Pre-TeenYoga kan hjælpe dit barn med at:

  • mærke kroppens signaler/impulser og kunne navigere i dem.
  • kende kroppens muligheder og hvordan den afspændes/beroliges
  • kende sit eget ’stille’ sted. Hjælper gennem livet mange ændringer, udfordringer og forvirringer, der er forbundet med det at vokse.
  • Tanke op gennem åndedrættet, energi (prana=livsenergi)
  • Anerkende og nære egne evner og styrker.
  • Være åben for forandringer, stille spørgsmål og finde sine egne svar.

Alt i alt lærerig yoga serveret i Pre-Teenvenlig højde. De fysiske og terapeutiske resultater af børneyoga er meget glædelige. I mange europæiske byer undervises der i børneyoga på institutioner og i skoler. Ligesom voksne høster utallige frugter af en yoga praksis, gør børn. Særligt godt for børn som oplever uro, koncentrationsbesvær, tendenser til perfektionisme, føler mindreværd, sover dårligt, er urolige, har astma.

STED: Der undervises på Gladsaxe Bibliotek. Herefter tilmelding i Søborg. Tilmelding: Klik her

KONTAKT, underviseren, Pia på 4079 2245. Pia er mor til to børn. Uddannet skolelærer og har undervist børn i alderen fra 5 til 15 år. Arbejder som uddannet ID-psykoterapeut og Skilsmisse og Fam.Coach, Certificeret Yoga- og Mindfulness Instruktør. Er dagligt i berøring med børn og praktiserer og arbejder med overstående områder.


Sted
Flow i Livet Yoga og Trivsel


Indlæser kort...

Comments are closed.