Eksamensklar

eksamensklarKlar parat start – EKSAMENSKLAR – YES

Det er nok de færreste, der synes, det er megafedt at gå til eksamen. Eksamensangst, urk … er det det første, du tænker på, når du hører ordet eksamen? Bare rolig, det er normalt at være nervøse inden man præsterer, men det er naturligvis ikke rart at have den ubehagelige følelse, for ikke at tale om tankerne der flyver rundt – og heldigvis er der råd og hjælp mod dette.

Lær hvordan du får ro i maven og dermed holder hjertet varmt og tankerne i ro til eksamen. Et mini kursus dig, der ønsker at møde eksamen og fremlæggelser med en større ro og opmærksomhed.

Du lærer hvordan…

– du slipper eksamensfrygten.
– styrke din selvsikkerhed til de mundtlige eksamener.
– du kan får mere ro i maven, så du kan vise hvem du er til eksamen.

Workshoppen hjælper dig med, at…
– bevare roen og overblikket, under eksamensperioden og til eksamen.
– lære vejrtrækningens betydning og hvordan du bruger det optimalt.
– turde vise verden hvem du er og hvad du kan.
– bevare roen i konflikter.
– være positivt indstillet til eksamen, i stedet for at frygte.
– stole på dig selv, din intution og kreativitet.

Under nogle af øvelserne, bruger vi en gadget fra HeartMath. Det hjælper dig til at skabe en afbalancerede indre tilstand, som du skal være i, når du går til eksamen, fremlægger og præsterer.

Datoer:  3 tirsdage over 1-2 måneders periode fra kl. 17-20. Ring eller email for datoerne på 4079 2245

Pris: 1500 kr. (inkl. snacks, the og frugt for begge dage. Medbring dog selv egen aftensmad (sandwich, salat eller lignende)

Adresse: Søborg Hovedgade 124C, 2860 Søborg

Deltager: elever fra 8. klasse og op efter. Er du voksenstuderende på anden uddannelse, kan du også deltage. Enten i gruppe eller individuelt

Underviser: 
Pia Kornval Hansen. Læs mere her.

Du kan supplerer med personlig Coaching: 
Et typisk forløb vil være på ca. 5-7 gange alt afhængig af din nuværende situation. Om muligt, kan du forbygge ved at komme før dine eksamner begynder, dvs. kom 2 måned før det hele går løs. Du kan også sagtens dukke op hvis du er midt i din eksamensperiode, bedre sent end aldrig!

Undersøgelse viser….
i 2009 blev en rundspørge af 1023 folkeskole- og gymnasieelever foretaget. Den viste at ca. 70% af pigerne mente, at deres præstation til eksamen blive dårligere, fordi blev så nervøse. Det skrammende af de var, at op mod 38% overvejede at benytte medicin inden eksamen. Betablokkere og anden medicin, som oftere end før bliver brugt af elever og studenter, inden de skal til eksamen.
De elever som på forhånd havde beskrevet sig selv som nervøse til eksamen, fik det bedre ved at arbejde med deres mentale tilstand inden eksamen – i stedet for at bruge betablokkere eller anden kemisk hjælp.

Højere karakterer…
erfaring med Eksamensklar Coaching viser, at de som har deltaget i workshoppen, gennemsnitligt scorer 1-2 karakterer højere. Dette skyldes arbejdet med deres indre tilstand. De som har deltaget, eller modtaget personlig Coaching udtaler, at værktøjerne de modtog på Workshoppen, hjælper til at finde roen, når de står i udfordrende (eksamen, fremlæggelser mv) situationer. De præsterer ganske enkelt med et klarere hovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For at undgå spam-tilmeldinger, udfyld venligst regnestykket. *