Autopiloten og livsvanen

Hvad er ‘Livsvanen’ og ‘Tankerne Autopilot’ for en størrelse?

Når så mange mennesker styres af ‘autopiloten’ og udefrakommende ting fra hverdagen, så skyldes det dels ‘tankernes autopilot’ og dels indholdet af dette – og vupti, så udspilles der en ‘Livsvane’ Måske hindre det dig i at komme videre på et dybere plan ift. dine mål og ønsker. Det kunne være, at forbedre din meditationspraksis, din træning, dit vægttab, jobmæssigt eller måske ønsker du dig blot mere fordybelse i livet.

Du møder sikkert din ‘livsvane’ eller ‘autopiloten’ i mere eller mindre bevidst omfang, men har svært ved at anskue hvad der egentligt er på spil. Det forvirrer måske også og gør tingene uklare så det er svært af komme videre eller så får det dig til at træde endnu mere på ’speederen’. Uanset om det er det ene eller andet så udvikler du en sundere krop og psyke, når du lærer at navigere i sindets strategier og gribe nuet – din kernen

Lær at bruge ‘Sindets strategier’ gennem MeditationsCoaching eller HeartMaths Coaching. Du modtager en personlig meditationcoaching, hvor du også kan få målt dit ‘lykkeniveau’. Du lærer at gribe nuet og håndtere autopiloten og dermed omsættes tankestrømmen til mere positiv energi, så du kan fokusere og prioritere dine ønsker og mål i livet.