Anbefalinger

Nederst på denne side, kan du læse andre anbefalinger og skrive din egen. På forhånd tusinde tak. Øvrige links til artikler og blogge, hvor jeg coacher, underviser i meditation/Mindfulness mv., klik her
Kærligst Pia

29 comments

 1. Katja siger:

  Har i mange år haft problemer med min hofte og lænd. Ingen har rigtig kunne hjælpe mig.
  Her i weekenden var det rigtig slemt og jeg skrev til Pia (som jeg går til yoga hos) og spurgte om nogle gode råd.
  Hun tilbød mig at jeg kunne komme og så ville kun vise mig hvordan jeg kunne løsne det op,
  Hun gjorde som den første en forskel. Hun trykkede på forskellige punker på mit ben og jeg kunne mærke det helt op i min hofte. Da jeg rejste mig kunne jeg med det samme mærke en forskel, fantastisk. De bedste anbefalinger til Pia, både for hendes massage, hendes yoga (som jeg er vild med) og for hendes dejlige måde at være på.
  Kærlige hilsner fra Katja

 2. Stine Schmidt siger:

  Jeg har i en længere periode været præget af tomhed og tristhed i min hverdag som gymnasieelev, jeg har haft rigtigt svært ved at sætte ord på hvad der har gjort mig ked af det, (deraf tomheden). Pia har hjulpet mig meget med at finde ud af hvad der har gået mig på og givet mig redskaber til at takle det og dermed gjort mig til en gladere pige med mere overskud i hverdagen,! Udover dette har hun også hjulpet og givet mig redskaber til eksamensangst og rygproblemer. Alt i alt en super oplevelse som jeg har haft stor glæde af ! Derudover er Pia rigtigt sød , forstående og omsorgsfuld og jeg vildt klart anbefale hende til andre i min situation . Mvh Stine 18 år

 3. Jette siger:

  Jeg har gennem en længere periode fulgt yoga, coaching og Heart Mathe meditation hos Pia Kornval, og det har givet mig meget. Pias rolige og varme væsen, hendes øvelser og specielt hendes guidning med åndedræt og meditation har hjulpet mig til at finde tilbage til mig selv, give mig ro og vække mit indre jeg til live i et mentalt og fysisk overskud. Det er jeg meget taknemmelig for.

 4. Rie N siger:

  I august måned startede jeg i terapi hos Pia. På det tidspunkt var jeg ude af mig selv, stresset, ked af det og anede ikke hvad jeg skulle stille op. Min gode veninde anbefalede Pia og jeg skrev derfor i håb om at få det bedre og få flow i mit liv.

  Hjertemeditation, yoga, ordentlig søvn og at spise, er ting jeg har taget til mig for at passe bedre på mig selv.

  Her sidder jeg kun 3 måneder efter og jeg har virkelig lært meget! Jeg kan ikke gøre andet end at takke dig Pia, du har virkelig hjulpet mig og givet mig det jeg havde brug for. Det har ikke altid været sjovt og der er gange hvor jeg har tænkt “shit det tør jeg simpelthen ikke!” men jeg har altid endt med at gøre det alligevel på en eller anden måde.

  Jeg kan varmt anbefale Pia, det er det hele værd. Det er virkelig vigtigt at have en god conection og det får man hos Pia. Du har en virkelig god energi. Tak ❤️

 5. Dorthe H. siger:

  Yoga hos Pia og Flow har simpelthen beriget mit liv, mit “jeg” og ja……tænk selv videre.
  Jeg har gået til yoga hos Pia siden november 2013, og det blev meget hurtigt en fast del af min hverdag – et “must”.
  Pia er eminent til at undervise, guide og man kan virkelig mærke. at hun selv har prøvet det hele – i fx hendes beskrivelser af hvordan øvelserne skal udføres, hvordan det skal føles lige netop i nakken/armen/ryggen … så man tydeligt kan mærke, om man udfører øvelsen korrekt.
  Det er fulde 90 min. i, ja “flow”!
  Er hooked!
  Knus fra Dorthe

 6. Helle Thomsen siger:

  Kære Pia
  1000 tak for en fantastisk workshop om de fem tibetanere. Super godt planlagt – først forklaring på hvorfor og hvordan de virker – dernæst pratikken. Det lykkedes dig at motivere mig til at lave dem daglig – og det må jo være det ultimative succeskriterie 🙂
  Kram Helle

 7. Christine Hvam siger:

  Sikke en gave at finde dig Pia <3 Er simpelhen gået hen og blevet afhængig af den følelse jeg får i krop, sind og sjæl efter yoga og Restitutionssøndage hos dig. God energi, kompetent undervisning og rolige omgivelser – en verden åbner sig inden i mig, og jeg er vild med den balance jeg finder i timerne hos dig! Som bonus bliver kroppen strammet op, det er utroligt som psyke og krop hænger sammen – det hele går op i en højere enhed i den skønne yoga-kælder i Dyssegård <3

 8. Tine Linnemann siger:

  Jeg begyndte til yoga hos Pia for en måned siden, og jeg kan på det varmeste anbefale Pias yogahold. Pia er meget kompetent i sin undervisning, og hun er varm, kærlig og omsorgsfuld, og kommer blidt og retter mig, hvis jeg laver en øvelse forkert. Desuden oplevede jeg ekstra omsorg, da vi hun under afspænding kom og lagde en lille pude under min nakke, der var blevet lidt øm efter en øvelse. Der er stor kvalitet i Pias undervisning, og jeg føler mig velkommen i det hyggeligt indrettede kælderrum på et lille hold, der giver ekstra plads både fysisk og mentalt til hver enkelt af os.

 9. Cristina Revez siger:

  Jeg startede for ikke så lang tid hos Pia. Pia udstråler varme og begejstring for sin yoga undervisning ( og det smitter ). Efter hendes timer er jeg faldet helt ned på jorden, føler mig smidig og stærk, fuld af energi og med ro i sindet. Jeg har brugt 1 1/2 times hellig tid i fordybelse med mig selv i skønt fælleskab med Pia og de andre på holdet. Pia er meget opmærksom på at vi udfører øvelserne korrekt og er god til at forklare hvorfor og hvordan man skal gøre det på en bestemt måde. I det hele taget føler jeg mig meget inspireret af hendes timer og glæder mig til den næste.
  Tak for det Pia 🙂

 10. Nina siger:

  Jeg er lige startet til yoga hos Pia og kan varmt anbefale Flow i livet, til alle som har brug for et pusterum, give slip på tanker, pligter og stress fra arbejde og familieliv. Når jeg er til yoga hos Pia, bliver jeg groundet i min krop og mit åndedræt, og giver slip på tanketyranniet, som ellers kan fylde meget, når man endelig har fri. Det er en befrielse at have ‘mig’-tid i de rolige omgivelser, og få lov til at blive udfordret og styrket ved Pias øvelser som altid er varierende og sjove, dog uden at man bliver udmattet og flad af det! Jeg går altid derfra med fornyet energi og styrke, og føler at jeg kan klare resten af ugens udfordringer, fordi jeg har taget vare på mig selv først! Mandagsholdet er fantastisk, hvis man vil være top klædt på til resten af ugen:) Tak Pia!

 11. Camilla Føhns siger:

  Kære dig, som tænker om det her er noget for dig. Jeg kan kun give den allerbedste anbefalning <3 Pia kan simpelhen trylle. Når jeg kommer hjem fra yoga, kan jeg igen mærke mig selv og trække vejret helt ned i lungerne. Og når jeg har været nede og få massage, har jeg ikke ondt i kroppen mere. Kan kun igen sige, at Pia kan trylle og gør det i dejlige omgivelser og med kærlighed 🙂
  Jeg er så glad for at jeg fandt dig, Pia

  Mange hilsner Camilla

 12. Bertram siger:

  ”At have hjertet på det rette sted, at have hjerte for andre – mine børn – og for helheden.
  Pauser/stilhed – evnen til at stoppe bevidst op, når hverdagen/livet trækker i mig som i en anden Jern-Henrik.

  Deltagelse på yogaholdene, coaching – og nu også retrætet hos Pia, min ny-fundne og allestedsnærværende yogi.

  Lyder næsten religiøst, kryber da også lige så stille ind alle vegne i min hverdag og i mit sind – selv i min tekop som nu dufter af mint og lakridsrod.
  En rejse som kun kan anbefales – kræver hårdt arbejde, selv-konfrontation – til tider dybt frustrerende – men er så absolut det hele værd:-D”

  Kærligst

 13. Toni siger:

  fantastisk at komme hver onsdag og møde din energi og opleve,hvordan du fører os gennem 1½ times dejlig motion for krop og sjæl. Pia – du er faglig meget dygtig og professionel, skaber en dejlig stemning og dybde i yogaen for os på måtterne onsdag aften.
  Kan kun anbefale andre at prøve det.

 14. Jette siger:

  Kære Pia!
  Din ligefremhed og din gode evne til at give en ro og tryghed er fantastisk – gennem coaching hos dig og arbejde med dine livgivende åndedrætsøvelser har jeg fundet ind til mig selv igen og kan mærke et overskud i dagligdagen, som ikke var der før. Tak for det!

 15. Eline siger:

  Alias: Eline 24. september 2007

  Hvad skal jeg dog skrive, ord er intet i forhold til hvad jeg har oplevet af fremgang hos dig. Jeg kom og følte mig forvirret, følelsesforladt og livet havde næsten ingen mening for mig – det var dengang! Nu kan jeg se mening med det som jeg følte. Nu kan jeg aflæse ’signalerne’ og gøre noget ved det inden det hele brænder på. Det giver mig en god mavefornemmelse af at tænke på jeg har en som kan hjælpe mig videre, når jeg har brug for det. Det er jo som du siger: En lang livsproces, som kun vil os det godt, hvis vi tør åbne op for det! Tak, tusinde tak, Pia. Uden din hjælp ville jeg ikke være den jeg er nu og kunne mærke livet omkring mig.

 16. Bettina siger:

  Bettina 24. september 2008

  Til de af Jer som overvejer at blive coaching her, hos Pia – gør det! Pia, du evner at trykke lige nøjagtigt på det knapper som der skal til for at jeg rykker. Det er så befriende, tak for det. Det har andre ikke evnet endnu. Men det ved jeg jo godt hvorfor de ikke fik lov til :-)Vi ses snart igen Hilsner Bettina

 17. Jens siger:

  Jens 19. oktober 2008

  Pia, først ros til dig: Du evner at skabe ro og tryghed, når man er i terapi hos dig. Man føler sig hjemme og kan være sig selv. Vigtigst er nok din evne til at gå lige til en. Jeg fatter ikke hvor du får det fra, men pludselig så sidder man og græder snot over noget som man troede bare var ingenting. Det er en stor befrielse. Jeg havde så meget rod i mit liv, men kan nu se tilbage på det uden at føle mig utilpas. Jeg har fået nye sunde vaner og er igen blevet glad for min søde kone og jeg kan nyde vores to børn. Jeg tør ikke tænke på hvad det ville havde ført til hvis jeg ikke havde fået hjælp. Jeg er ikke færdig med at være i terapi hos dig, men nu er det da kun hver 3. uge, og det er jo er et godt tegn. Tak fordi du er terapeut.

 18. Jesper siger:

  Jesper 28. oktober 2008

  Jeg vil lige skrive et par ord. Det er en forfriskende oplevelse at blive coachet af dig. Jeg er blevet coachet andre steder, men det virkede ikke rigtigt på mig. Det blev på en måde lidt for skema-agtigt og virkede som om det ikke havde noget med mig at gøre. Hos dig oplever jeg en anden tilgang som virker lettere og lige til samtidigt med at du formår at få en til at tænke over tingene. Ikke bare det mål man skal nå, men også omstændighederne og omkostninger ved det – om det er realistiske osv. Jeg vil og kan bestemt anbefale dig til andre. Prøv det, det betaler sig Hilsen Jesper

 19. Claus siger:

  Claus 25. marts 2009

  Hej Pia, Jeg er utrolig glad for at gå i terapi hos dig og stadig gør det. Mit liv har fået mere indhold og mening og jeg føler mig mere klart til at møde det som måtte komme. Mit liv har fået en helt anden drejning og det føles så befriende. Hilsen Claus

 20. Anja og Thomas siger:

  Anja og Thomas 4. juli 2009

  Vi er så glade for at gå i parterapi hos dig. Det er helt klart pengene værd. Det er tryg at være hos dig og vigtigst af alt er man føler sig ikke forkert og kommer mere bevidst hjem. Tusinde tak for det og vi ses jo snart igen… Hilsner fra os

 21. Jon siger:

  Jon 28. maj 2009

  Pia, du er meget indlevende og forstår at sætte det hele op på en forståelig måde, du evner at skabe ro i ens situation og gør det bare på en professionel og behagelig fremgangsmåde. Da jeg startede op hos dig primo februar måned, var jeg langt “nede” omkring min stress, men du har fået min energi og lyst frem til at se positivit på tingene igen. Et stort tak for det. Udover mine gode terapi sessioner hos dig, har jeg også haft stor glæde af dit Yoga/ Meditationshold om Mandagen. Her har du en fabelagtig evne til at lære fra dig med mange gode øvelser som virkelig gavner mig i hverdagen…. kan bare give et råd videre – prøv det !!

 22. Camilla siger:

  Camilla 14. juli 2009

  Jeg er så taknemmelig for det som jeg har opnået indtil nu. Jeg oplever og sanser mere. Før anede jeg ikke andet end det som foregik inden i mit hovede. Værst af alt, så troede jeg på det, som tankerne indeholdt. Det er det hele vær. Tak og vi ses, for jeg fortsætter med mine private sessioner hos dig. Kærlig hilsen mig

 23. Jeanet Oehlers siger:

  Jeanet Oehlers 22. december 2009

  Jeg er rigtig glad for at deltage på holdet og synes jeg får meget ud af det. Noget der bl.a. betyder meget er dit engagement og så de dejlige omgivelser.

 24. A & S siger:

  A & S 4. januar 2010

  Kære Pia. Du er simpelthen den mest fantastiske terapeut som vi har så meget glæde af. Du kan rumme os begge, og hjælpe os med at forstå og kommunikere bedre med hinanden. Du er indlevende, nærværende og man kan mærke du har hjertet med til sessionerne, det betyder så meget. Vi takker meget for et godt forløb og ser frem til flere gode sessioner. K.H. fra os:-)

 25. Karina siger:

  Karina 2. april 2010

  Jeg har prøvet en del indenfor selvudvikling og coaching, men intet har flyttet mig så meget som de sessions jeg har haft hos Pia. Og kombineret med ‘Krop og Sind’ kurset hvor jeg en gang om ugen får ’strukket ud’ i både krop og sind, føler jeg mig mere i kontakt med mig selv end nogensinde før. Tak Pia!

 26. Rikke siger:

  Rikke 14. oktober 2010

  Jeg vil bare lige påpege hvor glad jeg er for at gå på dit onsdagshold – jeg ser frem til det hver uge. Jeg kan mærke at jeg er blevet mere opmærksom på mig selv og de signaler kroppen sender, og det kan da kun være godt. Tak fordi du overtalte mig til at begynde.

 27. S.H. siger:

  Jeg har fulgt dit Boyd/mind flow hold, deltaget i retreat og workshops, gået i terapi – og gør fortsat det hele, fordi jeg får så utrolig meget ud af det. Mit liv har på et par år ændret sig radikalt, fordi du har lært mig, hvad åndedræt, sansning og indre fokus betyder i min dagligdag. Tusind tak.

 28. Kære Pia.
  Jeg har fået en ny afhængighed: BODY & MIND FLOW hver onsdag.Det er fantastisk! Jeg har fået et redskab til at styre livet med mand, børn, hund, medarbejdere, kunder og evigt ringende mobiltelefon. Når jeg kommer hjem onsdag aften, er fødderne igen plantet solidt i jorden og vejrtrækningen dyb og livgivende.
  TAK – glæder mig til på onsdag. Knus Hanne

 29. Nana siger:

  kære Pia,
  Jeg er både taknemmelig og glad for, at det var dig der vikarierede en dag på vores yogahold! Du gav os en smagsprøve på både åndedrætsøvelser og meditation, som du har på dit eget mandagshold og jeg blev så inspireret at jeg nu går på holdet og ikke vil undvære det for noget!
  kh Nana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For at undgå spam-tilmeldinger, udfyld venligst regnestykket. *